As
Rías de Galicia son sinónimas de pesca artesanal.
O noso mar é escenario de novas formas de pesca, novidosos cultivos ou bancos marisqueiros que cambiaron substancialmente a nosa paisaxe.
Son moitos os expertos que consideran que as rías Galegas deberían ser declaradas Patrimonio da Humanidade. Estas son as razóns
Se mesturamos paisaxe e gastronomía descubriremos por que cada ano, máis de tres millóns de persoas visitan Galicia.
Coñezamos a arte e os artistas da nova cociña galega capaces de imaxinar novas propostas coa base dos produtos frescos e insuperables de sempre.
Galicia Exporta os seus Sabores
O galego é medio nómada é de ahí naceu o interese por dar a coñecer no exterior os nosos sabores, que son moitos e moi variados.
Hoxe en día, grazas ás novas tecnoloxías e á iniciativa empresarial, é posible degustar un produto galego de calidade en calquera lugar do mundo.
O noso mar é escenario de novas formas de pesca, novidosos cultivos ou bancos marisqueiros que cambiaron substancialmente a nosa paisaxe.
Son moitos os expertos que consideran que as rías Galegas deberían ser declaradas Patrimonio da Humanidade. Estas son as razóns
Se mesturamos paisaxe e gastronomía descubriremos por que cada ano, máis de tres millóns de persoas visitan Galicia.
Coñezamos a arte e os artistas da nova cociña galega capaces de imaxinar novas propostas coa base dos produtos frescos e insuperables de sempre.
Galicia Exporta os seus Sabores
O galego é medio nómada é de ahí naceu o interese por dar a coñecer no exterior os nosos sabores, que son moitos e moi variados.
Hoxe en día, grazas ás novas tecnoloxías e á iniciativa empresarial, é posible degustar un produto galego de calidade en calquera lugar do mundo.

No hay comentarios:
Publicar un comentario